Logo

Bruisend Meppel, de trots van Wijnhandel De Moor, is al dertig jaar een begrip in Meppel! Het karakter van deze Württemberger sekt kenmerkt zich door de mineraliteit van de bodem van de regio Baden. Bruisend Meppel is speciaal samengesteld en met zijn fris droge en fruitige smaak bij veel mensen geliefd. In verband met het sluiten van Wijnhandel De Moor is Bruisend Meppel vanaf heden te bestellen via deze website.

Wilt u een bestelling doen?

Wij kunnen uw bestelling bezorgen of u kunt de bestelling ophalen. Laat uw gegevens hieronder achter, dan nemen wij spoedig contact met u op om de details van uw bestelling te bespreken.

=

Over ons

Toen wij vernamen dat Reinier van Bergen met zijn zaak zou stoppen waren we bang dat Bruisend Meppel, na 30 jaar, zou ophouden te bestaan. Daarom hebben met hem afgesproken dat wij Bruisend Meppel in ons restaurant gaan schenken! Natuurlijk willen we u ook de mogelijkheid blijven geven om een mooie fles te bestellen voor de feestelijke momenten bij u thuis, of als relatiegeschenk voor vrienden en relaties.

Met bruisende groet!

Bianca Henken-Meppelink
Restaurant Sukade

Stoombootkade 10, 7941BS Meppel
06-415 575 66
info@bruisendmeppel.nl
Facebook
Twitter
Instagram

NOCONCEPTNOGLORY
Foto’s: In beeld met Floor