Wie zijn wij?
Sukade
In ons smaeckpakhuys komen familie, vrienden of collega’s samen voor een smakelijke beleving.
Dit monumentale smaeckpakhuys is al sinds 1860 de bestemming van smakelijke producten uit de hele wereld. Zuidvruchten en specerijen, waaronder de sukade, werden hier naartoe verscheept om onze Hollandse pot te verfraaien met hun bijzondere smaken. Zo’n eigenzinnige twist aanbrengen, is ook onze ambitie. Dat ziet u terug op uw bord, maar zeker ook in het moderne eigentijdse interieur van ons restaurant.
De keuken staat onderleiding van Chef-kok Thomas van Mechelen. Met zijn brigade kookt hij zoveel mogelijk met eerlijke, natuurlijke en lokale producten, met een knipoog naar het verleden en verre oorden. De liefde voor de Aziatische keukens spelen een belangrijke rol in combinatie met andere internationale invloeden.
Gastvrouw - Sommelier Iris Mol heeft haar ervaring opgedaan in verschillende restaurants en neemt u graag mee in haar passie voor wijn-spijs en liefde voor de gasten. Met haar enthousiaste team zorgen zij voor een onvergetelijke culinaire avond! Samen met Stijn de Boer die onze kracht is achter de schermen en zijn professionele gastheerschap weet in te zetten in de algehele organisatie vormen we een heel leuk team!