logo-1

Partners van Sukade, samen bereik je meer!

 

Sukade werkt zoveel mogelijk samen met leveranciers uit de nabije omgeving. Wij gaan het liefst een duurzame verbinding aan waarbij we zeker zijn van de oorsprong en de kwaliteit van de producten. Naast een duurzame filosofie, passen de smaken van onze partners precies bij ons idee van lekker eten en drinken.

bruisendmeppel_rgb
Bruisend Meppel

Bruisend Meppel, de trots van Wijnhandel De Moor, is al dertig jaar een begrip in Meppel! Het karakter van deze Württemberger sekt kenmerkt zich door de mineraliteit van de bodem van de regio Baden. Bruisend Meppel is speciaal samengesteld en met zijn fris droge en fruitige smaak bij veel mensen geliefd.

logo_bas_baktBas Bakt
Deze bakker uit Meppel bakt op ambachtelijke wijze broden met eigen desem, een natuurlijk gist van water en bloem. Meer heeft deze bakker niet nodig. Het desem zorgt voor een langzame rijs van de broden en dat zorgt voor extra smaak en structuur. Daarnaast bakt de vrouw van Bas heerlijke taarten die bij Sukade in de vitrine staan te pronken.

logo_marie_stella_maris

Natuurlijk Nederlands mineraalwater uit lokale bronnen. Van elke verkochte fles water gaat een vast bedrag naar schoon drinkwaterprojecten. Zo hebben inmiddels al duizenden mensen toegang gekregen tot schoon drinkwater.

logo_gulpener_nieuw
Gulpener

Deze kleinschalige Nederlandse bierbrouwer neemt hop en gerst af van boeren uit de regio, die hun producten duurzaam telen. Bovendien produceert Gulpener prachtige speciaalbieren die allen voldoen aan de Agro Milieukeur.

logo_fritz-kola

Fritz Kola
Fritz Kola en Fritz Limo zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Volledig vrij van kunstmatig toegevoegde smaak- en kleurstoffen. Deze cola en andere frisdranken worden duurzaam geproduceerd. Alle flesjes zijn recyclebaar.

logo_frans_de_grebberFrans de Grebber
Uit deze koffiewinkel in de Woldstraat komt het eigen merk ArtCoffee. Vers gebrand en van hoge kwaliteit. De ArtCoffee koffiebonen komen uit koffielanden verspreid over de hele wereld. Frans heeft op ons verzoek speciaal voor Sukade een Bio Blend gemaakt. Biologische bonen, dubbel gebrand en daarom zo vol van smaak!

Lantinga Slagerij & Vershuis
Het thema ‘Proef de oorsprong’ vormt de vertrouwde basis van Lantinga Slagerij & Vershuis. Al bijna 70 jarig selecteren we zelf ons vlees bij Nederlandse boeren. Het Overijssels wroetvarken, Regionale  runderen, Texels Lam en boerderijkippen: de goede herkomst van de dieren is bepalend voor de heerlijke smaak van ons vlees. Altijd geweest overigens. En wat blijkt? Gezond leven met respect voor mens en dier is misschien wel belangrijker dan ooit. Dat heeft opa Lantinga 70 jaar geleden goed ingeschat…

Gula Beers

Gula Beers is ontstaan vanuit de passie voor speciaalbier. Die passie zíe je niet alleen terug, die próef je ook terug. We vergeten nooit waar het allemaal begon. In ons logo wordt de Meppeler Toren geflankeerd door twee beren, het dier dat symbool staat voor Gula. Gula is de Latijnse benaming voor gulzigheid. Heerlijk speciaalbier dat, net als zijn makers, opgegroeid is in Meppel.