logo-1

Speciale arrangementen

 

Voor ieder wat wils! Wij openen de deuren van ons pakhuys voor uiteenlopende evenementen. Of dat nu klein en intiem is of juist groots en uitbundig. Zakelijk of privé, wij bieden u de sfeer waarin uw gasten zich thuis voelen.

High Tea of Brunch

Gezellig samen brunchen of een high tea beleven? Wij verzorgen dit graag voor u. In samenwerking met Bas Bakt presenteren wij u een unieke samenstelling van lekkere zoete en hartige smaken... Alla Sukade natuurlijk! Graag even vooraf reserveren!

 

(zakelijke) Vergaderingen

Sukade kan delen van het sfeervolle pakhuys afsluiten voor besloten events, zoals vergaderingen. Of uw bedrijf nu met een groot of klein gezelschap komt, wij bieden een inspirerende ambiance voor uw besprekingen. Als er een succes wordt gevierd, kunnen we uw vergadering meteen een feestelijk tintje geven.

 

Bruiloften

Een onvergetelijke dag beleven? Uw huwelijk vieren op een bijzondere locatie? Wij werken graag mee aan de culinaire aankleding van uw feest. Van bruidstaart tot diner, onze koks inspireren tot een originele smaaksensatie. Het is mogelijk om bij Sukade uw volledige huwelijksfeest te organiseren.

 

Private dining

Op een inspirerende locatie dineren met een besloten groep genodigden. Sukade biedt de mogelijkheid een deel van het restaurant te reserveren voor uw eigen event.