logo-1

Speciale arrangementen

Voor ieder wat wils! Wij openen de deuren van ons pakhuys voor uiteenlopende evenementen. Of dat nu klein en intiem is of juist groots en uitbundig. Zakelijk of privé, wij bieden u de sfeer waarin uw gasten zich thuis voelen.

Dieetwensen of allergieën

Indien u speciale dieetwensen heeft wegens een allergie, ziekte of overtuiging, dan vragen wij u dit altijd ruim van te voren kenbaar te maken. Er is erg veel mogelijk bij ons, maar wij bereiden ons graag goed voor! Het kan uiteraard zo zijn dat wij een andere menu prijs moeten rekenen in bepaalde gevallen, dit zal altijd in overleg met u gaan.

High Tea of Brunch

Gezellig samen brunchen of een high tea beleven? Wij verzorgen dit graag voor u. In samenwerking met Bas Bakt presenteren wij u een unieke samenstelling van lekkere zoete en hartige smaken... Alla Sukade natuurlijk! Graag even vooraf reserveren! We hanteren een minimaal aantal personen per reservering.

(zakelijke) Vergaderingen

Sukade kan delen van het sfeervolle pakhuys afsluiten voor besloten events, zoals vergaderingen. Of uw bedrijf nu met een groot of klein gezelschap komt, wij bieden een inspirerende ambiance voor uw besprekingen. Als er een succes wordt gevierd, kunnen we uw vergadering meteen een feestelijk tintje geven.

Bruiloften

Een onvergetelijke dag beleven? Uw huwelijk vieren op een bijzondere locatie? Wij werken graag mee aan de culinaire aankleding van uw feest. Van bruidstaart tot diner, onze koks inspireren tot een originele smaaksensatie. Het is mogelijk om bij Sukade uw volledige huwelijksfeest te organiseren van intiem tot zo'n 120 gasten!

Private dining

Op een inspirerende locatie dineren met een besloten groep genodigden. Sukade biedt de mogelijkheid een deel van het restaurant te reserveren voor uw eigen event.