logo-1

WIJN

 

 

 

 

 

 

 

WINE TASTING TUESDAY

Elke twee weken een nieuw menu, betekent natuurlijk ook elke twee weken een nieuw bijpassend wijnarrangement. Al vrij snel kwamen we er achter dat het erg lastig was om uitgebreid te kunnen proeven tussen de bedrijven door. Daarom kwamen we op het idee om voortaan ons wijnarrangement samen met onze gasten door te proeven, óp de dag dat het nieuwe menu voor het eerst wordt gepresenteerd!

In samenwerking met onze 1 van onze wijnleveranciers proeft Joleen samen met de gasten welke wijnen het beste combineren. Een uniek idee! En veel mensen zijn enthousiast! Niet zo gek natuurlijk.. je proeft op een WTT avond maar liefst 4 gerechten en minimaal 8 wijnen.. Daarnaast is het aperitief, water én koffie met friandises inbegrepen voor het bedrag van 60 euro.

U bent van harte welkom om een keer te komen proeven! Reserveren is gewenst.

--- BASIS CURSUS WIJN – SDEN NIVEAU 2 – WIJNOORKONDE ---

Vanaf dinsdag 5 september biedt Sukade in samenwerking met Karel van Bureau Vino wijncursussen aan. We starten met een basiscursus die voor iedereen toegankelijk is. In 5 avonden nemen we je mee in de boeiende en veelzijdige wereld van wijn. Je leert onder andere over wijnbouw en vinificatie, verschillende druivenrassen en de wijnregio’s in en buiten Europa. Én uiteraard zullen we vele heerlijke wijnen proeven.
Als afsluiting van de cursus hebben we een Wine Tasting Tuesday gepland, en gaan we samen opzoek naar de wijnen die het beste bij de nieuwe gerechten van Sukade passen.

De cursusavonden zijn een goede voorbereiding op het Wijnoorkonde examen dat aangeboden wordt via de Wijnacademie. Deze nemen we op in de planning, maar is optioneel en buiten de cursus om (examen in Maarn, 85,00 incl. btw. per persoon).

De cursusavonden staan gepland op de volgende avonden en we starten om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur):
Woensdag 05 september 2018
Woensdag 12 september 2018
Woensdag 19 september 2018
Woensdag 26 september 2018
Woensdag 03 oktober 2018
Woensdag 10 oktober 2018 – Examen in Maarn, optioneel
Dinsdag 16 oktober 2018 Wine Tasting Tuesday

Kosten voor de cursus bedragen €325,00 per persoon, dit is inclusief lesmateriaal en Wine Tasting Tuesday. Exclusief examen SDEN 2 Wijnoorkonde.
We starten vanaf 8 aanmeldingen dus zegt het voort!

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar; karel@bureauvino.nl

Meer info is te verkrijgen via Karel; 06 30 92 62 18 of Joleen; 06 52 62 15 11