logo-1

A meal without wine is called breakfast!

En gezien het feit dat we geen ontbijt serveren, is wijn heel belangrijk bij Sukade.
We kiezen bij alle gerechten een bijpassende wijn, hebben vele diverse open wijnen per glas en een gevarieerde wijnkaart. Onze speciale wijnen zijn zelfs allemaal per glas te drinken, dankzij het CORAVIN systeem. We trainen ons personeel met verschillende cursussen, dus wanneer je er niet zelf uitkomt denken we graag met je mee! 

Let’s talk about wine!

Joleen | Gastvrouw-Sommelier

 

Benieuwd? 

BEKIJK DAN HIER ONZE WIJNKAART

 

 

WINE TASTING TUESDAY

(bekijk de data in onze agenda)

Elke twee weken een nieuw menu, betekent natuurlijk ook elke twee weken een nieuw bijpassend wijnarrangement. Al vrij snel kwamen we er achter dat het erg lastig was om uitgebreid te kunnen proeven tussen de bedrijven door. Daarom kwamen we op het idee om voortaan ons wijnarrangement samen met onze gasten door te proeven, óp de dag dat het nieuwe menu voor het eerst wordt gepresenteerd!

In samenwerking met onze 1 van onze wijnleveranciers proeft Joleen samen met de gasten welke wijnen het beste combineren. Een uniek idee! En veel mensen zijn enthousiast! Niet zo gek natuurlijk.. je proeft op een WTT avond maar liefst 4 gerechten en minimaal 8 wijnen.. Daarnaast is het aperitief, water én koffie met friandises inbegrepen voor het bedrag van 65 euro.

U bent van harte welkom om een keer te komen proeven! Reserveren is gewenst.

--- BASIS CURSUS WIJN – SDEN NIVEAU 2 – WIJNOORKONDE ---

In 2020 starten we wederom met een basiscursus die voor iedereen toegankelijk is. In 5 avonden nemen we je mee in de boeiende en veelzijdige wereld van wijn. Je leert onder andere over wijnbouw en vinificatie, verschillende druivenrassen en de wijnregio’s in en buiten Europa. Én uiteraard zullen we vele heerlijke wijnen proeven.
Als afsluiting van de cursus hebben we een Wine Tasting Tuesday gepland, en gaan we samen opzoek naar de wijnen die het beste bij de nieuwe gerechten van Sukade passen.

De cursusavonden zijn een goede voorbereiding op het Wijnoorkonde examen dat aangeboden wordt via de Wijnacademie. Deze nemen we op in de planning, maar is optioneel en buiten de cursus om (examen in Maarn, 85,00 incl. btw. per persoon).

De cursusavonden staan gepland op de volgende avonden en we starten om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur):

Les 1 ; 15 September
Les 2: 22 September
Les 3: 29 sep
Les 4: 6 oktober
Les 5: 13 oktober
Reserveles: 20 oktober

(26 november 2020 – Examen in Maarn, optioneel)

Datum n.t.b. Wine Tasting Tuesday (start 19.00u)

Inclusief Wine Tasting Tuesday - 22 oktober

Kosten voor de cursus bedragen €350,00 per persoon, dit is inclusief lesmateriaal en Wine Tasting Tuesday. Exclusief examen SDEN 2 Wijnoorkonde.
We starten vanaf 10 aanmeldingen dus zegt het voort!

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar; karel@bureauvino.nl

Meer info is te verkrijgen via Karel; 06 30 92 62 18

--- Gevorderden Wijncursus SDEN3 ---

Gevorderden wijncursus (niveau SDEN3 Wijnbrevet)
Ben jij werkzaam in de wijnbranche of heb je al een goede basiskennis als wijnliefhebber? Dan kan je nóg meer leren over wijn!
In deze cursus gaan we in 9 avonden dieper in op wijnbouw en vinificatie, en de verschillende stijlen wijn die er in de wereld te vinden zijn.
Naast de nodige inhoudelijke informatie en ‘wijnfeiten’ richten we ons vooral ook op het proeven, analyseren en herkennen van de verschillende wijnen die de wijnwereld rijk is.

De cursusavonden staan gepland op de volgende avonden en we starten om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur):

10 Maart 2020
17 Maart 2020
24 Maart 2020

7 April 2020
14 April 2020
21 April 2020

12 Mei 2020
19 Mei 2020
26 Mei 2020

(25 Juni 2020 – Examen in Maarn, optioneel)

Kosten voor de cursus bedragen €475,00 per persoon, dit is inclusief lesmateriaal.
We starten vanaf 10 aanmeldingen dus zegt het voort!

Exclusief examen SDEN 3 Wijnbrevet. Ben je voornemens om dit examen te gaan doen? Houd er dan rekening mee dat er goed gestudeerd moet worden om dit examen te halen. Hierna beschik je over een goede kennis om klanten in de wijnhandel en Horeca een goed advies te geven. Dit diploma is tevens de toelatingseis voor de Vinologenopleiding.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar; karel@bureauvino.nl

Meer info is te verkrijgen via Karel; 06 30 92 62 18