logo-1

Een eigenwijs restaurant in Meppel

 

Over smaak valt niet te twisten? In ons pakhuys aan de Stoombootkade in Meppel doen we niet anders. Hier kunt u de smaken van de wereld proeven. U ervaart herkenning, maar ook nieuwe ontdekkingen. Een twist, waarmee we uw smaakpapillen aangenaam verrassen. Chefkok Thomas van Mechelen kookt zoveel mogelijk met eerlijke, natuurlijke en lokale producten, met een knipoog naar het verleden en verre oorden. U krijgt zin om op ontdekkingstocht te gaan!

In ons smaeckpakhuys komen familie, vrienden of collega’s samen voor een smakelijke beleving. Gastvrouw-sommelier Joleen Dannenburg zorgt met haar wijn-spijs combinaties en haar enthousiaste team bovendien voor een onvergetelijke avond!

Geniet van een taart bij de koffie, trakteer op een gezonde lunch of dompel u onder in een vijfgangen diner met wijnarrangement. Sluit uw week af met een borrel aan onze bar. U kunt bij ons de hele dag terecht. De sfeer in Sukade nodigt uit om bij te kletsen met een vriendin, rustig te werken op uw laptop of avontuurlijk te dineren met uw geliefden.

“… een knipoog naar het verre verleden en verre oorden. U krijgt zin om op ontdekkingstocht te gaan!”

Dit monumentale smaeckpakhuys is al sinds 1860 de bestemming van smakelijke producten uit de hele wereld. Zuidvruchten en specerijen, waaronder de sukade, werden hier naartoe verscheept om onze Hollandse pot te verfraaien met hun bijzondere smaken. Zo’n eigenzinnige twist aanbrengen, is ook onze ambitie. Dat ziet u terug op uw bord, maar zeker ook in het moderne eigentijdse interieur van ons restaurant.

blok1
blok2
blok3