logo-1

Smaak speelt bij ons de hoofdrol

Smaak speelt bij ons de hoofdrol. Daarom koken wij met de allerbeste ingrediënten. Kwaliteitsproducten die we waar mogelijk in samenwerking met lokale producenten selecteren voor uw menu.

Iedere twee weken wisselen wij het menu. U vindt het jaargetijde terug in onze gerechten. Wij hebben een passie voor groenten en u kunt naast een vlees- of visgerecht ook altijd een bijzonder seizoensgebonden vegetarisch gerecht verwachten.

Onze keukenbrigade zit niet verstopt achter de potten en pannen.
We hebben een open keuken, waar u kunt zien hoe uw gerecht wordt bereid. Ook lopen de koks regelmatig het restaurant in om te kijken of u geniet van uw keuze van onze kaart. Zij geven graag uitleg over de gerechten en producten.

Op zondag bieden we u een gezellige smaakervaring: de Sunday Roast. Van 12.00 tot 19.00 uur kunt u bij ons aanschuiven in een ongedwongen sfeer. Het eten wordt in het midden van uw tafel geserveerd. Dat begint met een plank met kleine hapjes, amuses, brood en garnituur.
Dan volgt een mooi stuk vlees of gevogelte (op verzoek vis). Natuurlijk is er ook een vegetarische keuze. Iedereen eet mee met wat de pot schaft. Alleen op zondag heet het dessert; toetje 🙂 Samen genieten van lekker eten en van het gezelschap!

Wilt u verzekerd zijn van een plekje? Dan is vooraf reserveren gewenst!

 

 

In November 2017 ontvingen we bericht van Michelin met het nieuws dat we een Bib Gourmand kregen toebedeeld! De Bib is een waardering van Michelin voor restaurants met een goede prijs-kwaliteit verhouding. We zijn hier enorm trots op!